Pillefyr

Bossen VVS ApS har stor erfaring indenfor salg, levering og montering af pillefyr. Der er rigtig mange gode grunde til at købe et pillefyr – særligt er der en række økonomiske fordele ved at erhverve sig et nyt fyr.

En god investering

Der er ingen tvivl om, at et pillefyr kan være en god investering, som på sigt vil kunne tjene sig selv hjem. Hvis du eksempelvis udskifter et gammelt oliefyr med et nyt pillefyr, vil du typisk kunne opnå en besparelse på varmeregningen på mindst 50%.

Selvom dette fyr kan være forholdsvis dyrt at anskaffe sig, er der dog gode muligheder for at få tilskud til købet, og når man samtidig kan spare penge på varmeregningen år efter år, er der ingen tvivl om, at man kan gøre sig en god investering.

Få rådgivning i forbindelse med køb af pillefyr

I forbindelse med dit køb af nyt pillefyr vil du være berettiget til at modtage tilskud fra et af de danske energiselskaber. For at kunne modtage tilskuddet til køb af nyt pillefyr, skal man ansøge om at få dette. Vi kan hos Bossen VVS ApS både yde rådgivning i forhold til valg af pillefyr samt rådgivning omkring tilskud.

Produkter i høj kvalitet

En af de helt centrale kerneværdier hos Bossen VVS ApS er kvalitet. Derfor lægger vi altid stor vægt på at sørge for, at du får et godt produkt, når du vælger at gøre dit køb af nyt pillefyr hos os. Vi forhandler både villaanlæg samt store anlæg til landbrug og industri fra mærker som Scotte, Vølund og KSM Stoke.

Vi har stor erfaring i levering og montering af pillefyr blandt andet i Ribe, Gram og Rødding men dækker hele Sønderjylland.

Er du interesseret i at høre mere om dette, er du meget velkommen til at give os et kald på 75 44 54 94 til en uforpligtende snak.

​​

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook

HVEM ER VI?

Bossen VVS ApS

CVR: 27184405

KONTAKT OS

Telefon: 75 44 54 94

E-mail: info@bossenvvs.dk

ADRESSE

Industrivej 12, 6510 Gram
​Find vej med Google Maps