Energioptimering

Energioptimering af ens bolig kan være en god idé at få, da det kan spare dig som boligejer for mange penge hvert år. Af samme årsag er der flere og flere, der vælger at se på mulighederne for at energioptimere deres bolig – blandt andet ved at få lavet en installation af varmepumpe eller ved køb af pillefyr.

Vi kan hos Bossen VVS hjælpe dig med installation af store såvel som små anlæg, hvis du eksempelvis ønsker at få installeret en varmepumpe i din bolig. Vi hjælper selvfølgelig også gerne til med valg af produkt til energioptimering af din bolig, så du kan være sikker på at få lavet den helt rette energioptimering af din bolig.


Få professionel rådgivning om energioptimering

Hos Bossen VVS ApS lægger vi stor vægt på at kunne yde professionel rådgivning omkring energioptimering af din bolig. Vi vil eksempelvis kunne yde rådgivning omkring valg af varmepumpeanlæg til dit hjem, så du er sikker på at få det helt rigtige anlæg, som passer bedst til dit behov.

Overvejer du at udskifte dit gamle fyr med et nyt pillefyr, er vi også gerne behjælpelige med at yde rådgivning omkring dette.

Ring og hør mere om energioptimering

Ønsker du at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med energioptimering, er du altid mere end velkommen til at kontakte os telefonisk på 75 44 54 94. Du kan også kontakte os på info@bossenvvs.dk.


Vi har i tiden løb hjulpet mange mennesker med energioptimeringer i Ribe, Gram og Rødding men kan løse opgaver i hele Sønderjylland.

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook

HVEM ER VI?

Bossen VVS ApS

CVR: 27184405

KONTAKT OS

Telefon: 75 44 54 94

E-mail: info@bossenvvs.dk

ADRESSE

Industrivej 12, 6510 Gram
​Find vej med Google Maps