Blikkenslager - få udført professionelt blikarbejde​

Har du behov for at få en hjælpende hånd fra en blikkenslager, står vi klar til at hjælpe dig. Vi laver alt i tagrender, nedløb, inddækninger samt facadebeklædning af hele bygninger i blandt andet zink og kobber.

Kyndig rådgivning og flere års erfaring​ som blikkenslager

​At rådføre sig med en blikkenslager i forbindelse med at en arbejdsopgave skal udføres kan være en rigtig god idé. Hos os kan du få god og professionel rådgivning fra erfarne fagfolk, som har mange års erfaring indenfor faget som blikkenslager.

Du vil derved være sikret et godt resultat og et veludført stykke arbejde til din fulde tilfredshed, når du overlader arbejdet til os.

Vi arbejder for privatpersoner og virksomheder

​Som din blikkenslager arbejder vi med både store og små opgaver og udfører både arbejde for virksomheder såvel som privatpersoner. Uanset om der skal løses en større eller mindre opgave, står vi klar til at hjælpe dig med arbejdet i blandt andet Ribe, Gram og Rødding. Som din blikkenslager dækker vi det mest af Sønderjylland.

Er du interesseret i at høre mere om vores arbejde, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på hjælp fra en erfaren blikkenslager fra Bossen VVS ApS, kan du sende os en mail på info@bossenvvs.dk, give os et kald på telefon

75 44 54 94 eller kontakte os via vores nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook

HVEM ER VI?

Bossen VVS ApS

CVR: 27184405

KONTAKT OS

Telefon: 75 44 54 94

E-mail: info@bossenvvs.dk

ADRESSE

Industrivej 12, 6510 Gram
​Find vej med Google Maps