​Ventilationsanlæg til både private såvel som virksomheder

Bossen VVS ApS har stor erfaring i ventilation og kan være behjælpelig med små såvel som store opgaver. Vi kan hjælpe til med alt lige fra store industrianlæg til mindre løsninger indenfor boligventilation.

Med andre ord kan vi varetage opgaver i alle størrelser – både levering, montering og løbende servicering af dit ventilationsanlæg. Vi dækker hele Sønderjylland – herunder Ribe, Gram og Rødding.

Rådgivning om ventilation​sanlæg

Uanset om du ønsker montering af et større eller mindre ventilationsanlæg, er det altid en stor fordel at kunne få professionel rådgivning omkring ventilation, så du kan være sikker på at få fundet den helt rette løsning, der passer til netop dit behov.

Vi har mange års erfaring i montering og servicering af ventilationsanlæg og kan derfor også yde kyndig rådgivning omkring ventilation.

Højt serviceniveau

Uanset om du ønsker at få hjælp til montering af nyt ventilationsanlæg, eller du ønsker løbende servicering, kan du se frem til et højt serviceniveau, når du vælger at få os til at hjælpe dig med ventilation. Vi sætter dig som kunde i højsædet, og du kan derfor altid forvente en god service i forbindelse med, at du overlader arbejdet til os.

Kontakt os i dag og få et tilbud på et ventilationsanlæg

Hvis du godt kunne tænke dig at få lavet et tilbud på et ventilationsanlæg, er du altid meget velkommen til at kontakte os telefonisk på 75 44 54 94 eller på e-mail: info@bossenvvs.dk. Du er naturligvis også velkommen til at udfylde vores kontaktfomular nedenfor, hvorpå vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook

HVEM ER VI?

Bossen VVS ApS

CVR: 27184405

KONTAKT OS

Telefon: 75 44 54 94

E-mail: info@bossenvvs.dk

ADRESSE

Industrivej 12, 6510 Gram
​Find vej med Google Maps