Montering af varmepumpe​ til private og erhverv

Bossen VVS ApS tilbyder salg og installation af varmepumper både i private hjem, hos virksomheder samt i fritids- og sommerhuse. Vi forhandler alle former for jordvarmeanlæg – både store som små. Blandt jordvarmeanlæg forhandles mærket VØLUND jordvarme med en ydelse fra 6 til 500 kW. Blandt vores luft til vand varmepumper forhandles mærket Weishaupt, som producerer varmepumper i høj kvalitet.

Kyndig rådgivning ved valg af varmepumpe

Når man skal have valgt sig den helt rette varmepumpe, så er det altid en rigtig god idé at få drøftet sit valg af ny varmepumpe med kyndige fagfolk, der kan hjælpe dig til at få valgt den rette type af varmepumpe til netop dit behov. Rådgivning omkring valg af varmepumpe er vigtigt, da der findes en bred vifte af modeller på markedet, og derfor er det altid en god idé at få drøftet sit valg med en fagmand, inden man går ud og investerer i et varmepumpeanlæg, så man er sikker på at træffe det helt rigtige valg.

​En montering af varmepumpe er en god investering

En montering af varmepumpe er for dig som boligejer en god investering, da den vil reducere energiforbruget i din bolig. Efter monteringen af en varmepumpe vil der kunne spares mange penge på dit forbrug af varme de næste mange år, hvilket gør, at en varmepumpe på sigt vil kunne tjene sig selv hjem indenfor en overskuelig tidshorisont.

Du vil desuden have mulighed for at få et tilskud til købet samt installationen af din nye varmepumpe. De danske energiselskaber yder nemlig tilskud til energiforbedringer af din bolig.

Ring og hør mere

Hvis du godt kunne tænke dig at høre mere om muligheden for at få en montering af varmepumpe i dit hjem, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 75 44 54 94 eller e-mail: info@bossenvvs.dk.

Vi udfører montering af varmepumper i blandt andet Ribe, Gram og Rødding og dækker hele Sønderjylland.

Få et uforpligtende tilbud på installation af varmepumpe her:​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook

HVEM ER VI?

Bossen VVS ApS

CVR: 27184405

KONTAKT OS

Telefon: 75 44 54 94

E-mail: info@bossenvvs.dk

ADRESSE

Industrivej 12, 6510 Gram
​Find vej med Google Maps