Kontakt os allerede i dag: 20 33 18 84

​Ventilation til både private såvel som virksomheder

Bossen VVS ApS har stor erfaring i ventilation og kan være behjælpelig med små såvel som store opgaver. Vi kan hjælpe til med alt lige fra store industrianlæg til mindre løsninger indenfor boligventilation.

Med andre ord kan vi varetage opgaver i alle størrelser – både levering, montering og løbende servicering af dit ventilationsanlæg. Vi dækker hele Sønderjylland – herunder Ribe, Gram og Rødding.

Rådgivning om ventilation​

Uanset om du ønsker montering af et større eller mindre ventilationsanlæg, er det altid en stor fordel at kunne få professionel rådgivning omkring ventilation, så du kan være sikker på at få fundet den helt rette løsning, der passer til netop dit behov.

Bossen VVS ApS har mange års erfaring i montering og servicering af ventilationsanlæg og kan derfor også yde kyndig rådgivning omkring ventilation.

Højt serviceniveau

Uanset om du ønsker at få hjælp til montering af nyt ventilationsanlæg, eller du ønsker løbende servicering, kan du se frem til et højt serviceniveau, når du vælger at få Bossen VVS ApS til at hjælpe dig med ventilation. Vi sætter dig som kunde i højsædet, og du kan derfor altid forvente en god service i forbindelse med, at du overlader arbejdet til os.

Kontakt os i dag og få et tilbud på ventilation

Hvis du godt kunne tænke dig at få lavet et tilbud på ventilation, er du altid meget velkommen til at kontakte os telefonisk på 20 33 18 84 eller på e-mail: info@bossenvvs.dk. Du er naturligvis også velkommen til at udfylde vores kontaktfomular nedenfor, hvorpå vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook

HVEM ER VI?

Bossen VVS ApS

CVR: 27184405

KONTAKT OS

Telefon: 20 33 18 84

E-mail: info@bossenvvs.dk

ADRESSE

Industrivej 12
6510 Gram